HABERLER

Yayın Tarihi : 19 Şubat 2019 Salı 10:53

SPOR BAKANI SAYIN KASAPOĞLU İZMİR'DE AMATÖR KULÜPLER İLE BULUŞTU

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İzmir ziyareti kapsamında ilk olarak Yeşilyurt'taki Sait Altınordu Yerleşkesi'ni ziyaret ett, Kasapoğlu'nu Başkan Seyit Mehmet Özkan, yönetim kurulu üyeleri, idari ve teknik kadrolar ile futbolcular karşıladı. İzmir Milletvekili Alpay Özalan, İzmir ASKF Başkanı Kadri Yatkın ve yönetim kurulu üyeleri, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, TASKK Genel Başkanı ve TFF İcra Kurulu üyesi Ali Düşmez, Gençlik Spor İzmir İl Müdürü Nüammer Uslu ile birlikte tesislerde incelemelerde bulunan Kasapoğlu, tesis çıkışında yaptığı açıklamada, Altınordu'muzun Türkiye için örnek bir model olduğunu söyledi. Çocuklarla günün anısına fotoğraflar çektiren, antrenmanları izleyen ve hepsiyle tek tek tanışan Kasapoğlu'na Sait Altınordu Tesisleri ile ilgili detaylı bilgiler aktarıldı.  
 
 
Kasapoğlu, Altınordu'nun sadece sportif değil etik anlamda da iyi futbolcular yetiştirme amacında olduğunu aktararak, şöyle konuştu: "Biz de her geldiğimizde Altınordu'yu ziyaret ediyoruz. Türkiye'nin her vilayetinde sporla, futbolla ilgili konuda gündemi Altınordu'ya getiriyoruz. Çünkü Altınordu çok önemli bir model. Altınordu gibi kulüplerin daha da artmasını temenni ediyoruz. Bu noktada bakanlık olarak da gerekli desteği vermeye hazırız. Ben bu manada kulüp başkanımız Seyit Mehmet Özkan'ı tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum. Bundan sonra ziyaretlerimiz, desteklerimiz devam edecek."

Altınordu spor kulübünün ziyareti sonrası İzmir ASKF binasını ziyarette bulunan TASKK Genel başkanı ve TFF İcra Kurulu üyesi Sayın Ali DÜŞMEZ ile İzmire yapmak istediğimiz Amatör Evi ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

İzmir Faal Futbol Hakemler Derneği Salonunda gerçekleşen görkemli toplantının açılış konuşmasını İzmir ASKF başkanı Kadri YATKIN yaptı. Daha sonra kürsüye gelen TASKK Genel başkanı ve TFF İcra kurulu üyesi sayın Ali DÜŞMEZ spor bakanından İzmir amatör spor kulüpleri için bazı isteklerini bildrierek desteklerini istedi. Malzeme yardımı gerçekleşen organizasyona İzmir’de faaliyet gösteren Amatör Futbol Kulüplerinin temsilcileri de katılım gösterdi.
Gençlik ve Spor Bakanı sayın M.Muharrem Kasapoğlu, İzmir'deki ziyareti kapsamında İzmir Futbol Hakemleri Dayanışma Derneği Salonunda 260 amatör spor kulübü yöneticisiyle bir araya geldi. Burada amatör kulüplere malzeme dağıtan Kasapoğlu, amatör spor kulüplerinin ülke sporundaki öneminin altını çizdi. Sporun önündeki engelleri kaldırmaya devam edeceklerinin altını çizen Spor Bakanı Kasapoğlu, “Tesisleşme anlamında Avrupa ülkeleriyle yarışır hale geldik. Gerçekleştirdiğimiz projeler, vizyonumuzun bir parçası. Sporun önündeki engelleri kaldırmaya devam ediyoruz. Gündüz spora vakit bulamayanlar için tesislerimiz artık 7/24 çalışıyor” dedi. 
 

TASKK Genel Başkanı ve TFF İcra kurulu üyesi Ali Düşmez ile İzmir ASKF Başkanı Kadir Yatkın, Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na Türk gençliğine ve Spora yaptıkları hizmet için teşekkür  plaketi takdim ettiler.

Bu haber toplam 2795 ziyaretçi tarafından görüntülenmiştir.