HABERLER

Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2019 Salı 15:25

ŞAMPİYONLARA KUPA TÖRENİ YAPILDI

2018-2019 sezonunda Gruplarında şampiyon olan ve yoğun maç programı nedeni ile sahalarda verilemeyen kupalar, ASKF’nin düzenlediği kahvaltı ile Çiğli Anemon Otel’de Başkan ve Yetkililere takdim edildi Törene ASKF Başkanı Kadri Yatkın ve Yönetim Kurulu, TÜFAD Başkanı Şaban Acarbay ve Yönetim Kurulu, Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, TFF İzmir İl temsilcisi Mehmet İncu, Saha Komiserleri Dernek Başkan Vekili Bülent Meralbaysal, Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Başkan Vekili Zeki Özdemir ve Kulüp Başkanları, Yöneticileri, Antrenörleri ile Sporcular katılım gösterdi. 

2. Amatör Lig’de 1. Amatör Lige Çıkan Takımlar’da kupalarını Aldı
2018-2019 sezonunda 2. Amatör Ligden 1. Amatör Lige çıkan takımlara da kupaları takdim edildi.
Buna göre; Işıkspor, Efelergücü, Işıkkentgücü, ve Ege Üniversitesi Gençlik’e İzmir ASKF Başkanı Kadri Yatkın ile Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak kupaları takdim etti.
Çayılıbahçespor, Kozağaçspor ve Bornova Evka 3 takımlarına TÜFAD Başkanı Dr. Şaban Acarbay kupaları sahiplerine takdim etti.
Naldökenspor, Kemalpaşa 1923, Asarlık Gençlik takımlarına ise TFF İzmir İl Temsilcisi Mehmet İncu kupaları takdim etti.
Mersinli Şimşek, Bornova Evka 4 ve Yahşelli Gençlik takımlarına ise ASKF Başkan Vekili Ali Rasim Alkışlar kupaları başkan ve yöneticilere takdim etti.
1.Amatör Küme U-19 ligi Grup Şampiyonlarına kupaları ASKF Yönetim kurulu üyeleri Mustasfa SEVGİLİOĞLU, Aslan YILDIZ ve Alaattin SESVER tarafından takım kaptanlarına verildi. 
2.Amatör U-19 Lig Şampiyonlarına kupalarını İzmir ASKF Yönetim Kurulu üyesi Tuncay TAŞPINAR, İzmir Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Başkan Vekili Zeki ÖZDEMİR ve Saha Komiserleri Başkan vekili Bülent MERALBAYSAL takdim etti.
U-16 Elit Lig kupalarını Çiğli Bld. Spor, Pınargücü ve Forbes Torbalı spora  İzmir ASKF Genel sekreter yardımcısı Aytaç KAYGİL,
U-16 Bölgesel Lig kupalarını TÜFAD Yönetim Kurulu üyesi Ersoy KUBİLAY ve eski Basketbol il Temsilcisi Halil ÖZTÜRK verdi.

U-15 Bölgesel Lig, Gaziemir FK ile Şirinyerspor kupalarını Balçova Futbol Kulüpler Derneği Başkanı Ogün Yılmaz takdim etti.

U-14 Elit Ligi Karşıyaka, Denizspor, Buca Belediyespor, Asarlık Gençlerbirliği ve Kemalpaşa 1923 takımlarına Çiğli Amatör Futbol Kulüpleri Dernek Başkanı Osman Oflatçı kupaları takdim etti.

U14 Bölgesel Lig, Aliağa Gençspor, Dedebaşıspor, Ulucakspor, Bornova 1881, Serintepe Kandere, Şirinyerspor, İzmir Üçyol Gençlik, Balçova BLD. Termal, Ödemil Gençlik ve Gaziemir FK takımlarına kupaları ASKF Başkan Vekili Ali Rasim Alkışlar, TÜFAD Genel Sekreteri Hasan Aral ve TÜFAD Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Öcal takdim etti.

U-13 Ligi, Altınordu ve Göztepe A.Ş. takımlarına kupayı İzmir ASKF Başkanı Kadri Yatkın takdim etti.

U-11 Ligi, Altay, Aliağa FK, Karşıyaka BLD. Spor, Yamangücü, 1925 Manavkuyu Gençlik, İzmir DSİ Spor, Genç Özgürspor, Pınargücü, İzmirgücü, Kemalpaşa 1923, Buca Gençlerbirliği, Gümüşordu, İzmir Üçyol Gençlik ve Selçuk Çamlıkspor takımlarına İzmir ASKF Başkanı Kadri Yatkın, İzmir Tüfad Başkanı Dr. Şaban ACARBAY ve İl Temsilcisi Mehmet İNCU kupaları birer birer takdim etti. 

Bu haber toplam 2391 ziyaretçi tarafından görüntülenmiştir.