HABERLER

Yayın Tarihi : 2 Mart 2020 Pazartesi 12:07

TFF BAŞKANI NİHAT ÖZDEMİR İZMİRDEYDİ

SPOR GENEL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN MEHMET BAYKAN ve T.F.F. BAŞKANI SAYIN NİHAT ÖZDEMİR İZMİR’DE
 
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Nihat ÖZDEMİR ve Spor Genel Müdürümüz, T.F.F. Başkan Vekili Sayın Mehmet BAYKAN Milliyet Gazetesi ve İzmir Ticaret Odası ile birlikte düzenlenen Panele katıldı.
26.02.2020 Tarihinde İzmir Ticaret Odasında gerçekleştirilen Amilli Takım Teknik Direktörümüz Sayın Şenol GÜNEŞ’ in ve Yetkililerin de yer aldığı panele davetli olan Federasyon Başkanımız Sayın Kadri YATKIN panel sırası ve sonrasında gerek Federasyon Başkanı Sayın Nihat ÖZDEMİR, gerekse Spor Genel Müdürümüz ve T.F.F. Başkan Vekili Sayın Mehmet BAYKAN VE A Milli Takım Teknik Direktörü Sayın Şenol GÜNEŞ’ le özellikle İzmir Amatör Futbolu ile ilgili ayak üstü de olsa sohbet edip görüşmede bulundu.
İTO Başkanımız Sayın Mahmut ÖZGENER’ nin de bulunduğu bu ortamda kısa süreli de olsa İzmir Amatör Futbolu hakkında Başkanımızca kendilerine bilgi sunuldu. Kendilerince İzmir’in özellikle Amatörlerin Türk Futboluna olan önemine vurgu yapılarak İzmir için önümüzdeki süreçte Tesisleşme ile ilgili önemli müjdelerinin olacağı, gelen talepler göz önüne alınarak ayrıca İzmir’ de Milli maç ile ilgili organizasyonları ve bazı önemli Toplantıların da yapılarak İzmir Futbolu için her türlü desteği verecekleri ifade edilmiştir.
İzmir A.S.K.F. Başkanımız Sayın Kadri YATKIN Federasyonumuz ve Tüm Amatörlerimiz adına teşekkür edip Avrupa Futbol Şampiyonası için başarı dileklerimizi kendilerine ifade etmiştir.

Bu haber toplam 1376 ziyaretçi tarafından görüntülenmiştir.