HABERLER

Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2020 Pazartesi 16:26

SPOR KAMUOYUNA


    
 
 
                                                                                             
 
 
           
                                                                                               
                                                                                    TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU
                                                                                    (AMATÖR İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ’NE)
 
 
 

11 Mart 2020 Tarihinde Dünya Sağlık örgütünce ilan edilen  ve tüm Dünyayı olduğu gibi Ülkemizi de  etkisi altına alan Coronavirüs pandemi süreci, malumunuz olduğu üzere ekonomik ve sosyal anlamda olduğu gibi sportif anlamda da ülkemizi etkilemiş ve bu doğrultuda içinde bulunduğumuz 2019-2020 Futbol sezonunda Profesyonel ve Amatör tüm liglerimizle ilgili  Futbol Federasyonumuzca önemli radikal kararlar alınmak durumunda kalınmıştır.
Türkiye Futbol Federasyonumuzun tüm illerimizde olduğu gibi İzmir’de de düzenlediği Amatör Futbol faaliyetleri ile ilgili organizasyonlarının yürütülmesinde önemli bir rol üstlenen Federasyonumuz,İlimizdeki Amatör Spor kulüplerimizi de yakından ilgilendiren bu kararlardan özellikle Bölgesel Amatör Ligden 3. Lig’e terfi edecek takımlara yönelik almış olduğu Grup Birincilerinin  direkt olarak 3.Lig’e çıkarılması kararı sonrasında aldığı ikinci kararda  11 gruptan oluşan Bölgesel ligden 9 takımın daha 3. Lig’e çıkarılması sağlanılmış olup, bu kararın muhteviyatı incelendiğinde bazı gruplarda sıralamanın 3. ve 4. Sırasındaki takımların bundan yararlandığı, ilimiz takımlarından ÇİĞLİ BELEDİYE SPOR Kulübümüz başta olmak üzere Grubunda 2. durumda olan bazı Spor Kulüplerinin ise matemetiksel olarak liglerin bitmesine 4 hafta gibi bir süre olmasına rağmen bu karardan yararlandırılmaması bu takımlarımızla ilgili bir mağduriyet oluşturmuştur.
Bu konunun tekrar incelenerek, yıllardır BAL Liginde mücadele eden ve 3. Lige çıkmayı gerek takım gerekse ilçe olarak fazlasıyla hak eden ÇİĞLİ BELEDİYE SPOR Kulübümüzün ve diğer Kulüplerin mağduriyetlerinin giderilmesi hususunu saygılarımızla arz ederiz.

 
 
 
 
                                                                                                                                                                                                        İZMİR ASKF
                                                                                                                                                                                                 YÖNETİM KURULU
        
              
 
 
 
 

Bu haber toplam 2792 ziyaretçi tarafından görüntülenmiştir.