HABERLER

Yayın Tarihi : 30 Kasım 2023 Perşembe 10:52

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZ'DEN AMATÖR KULÜPLERİMİZE DESTEK

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu çatısı altında faaliyet gösteren 199 kulübe maddi destek sağlıyor. 6 milyon 760 bin lira tutarındaki sembolik çeki genç sporculara veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Emin olun geleceğimizi sizler aydınlatıyorsunuz. Sizlerin güler yüzünü gördükçe geleceğe dair umutlarımız büyüyor. Bütün destekler size feda olsun” dedi. Son 5 yılda amatör spor kulüplerine verilen destek miktarı 17 milyon lirayı geçti.
 

Programda konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, zor zamanlardan geçtiklerini söyledi. İzmir’in tarihinin en büyük felaketleriyle karşılaştığını anlatan Başkan Soyer, “Depremler, tsunamiler oldu ve geçen gün deniz taştı. Büyük felaketler yaşadık. Bütün bu felaketler içerisinde yüzümüzü güldüren tek şey sizin sevinciniz, sizin mutluluğunuz. Ben de sizi çok seviyorum. Atamız fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirmeyi miras bıraktı. Emin olun geleceğimizi sizler aydınlatıyorsunuz. Sizlerin güler yüzünü gördükçe, geleceğe dair umutlarımız büyüyor. Bütün destekler size feda olsun. Çok daha fazlasını hak ediyorsunuz. Özellikle amatör spor kulüplerimizin hocalarına, yöneticilerine seslenmek istiyorum. Siz kocaman yüreklerinizle bu çocuklara sahip çıkıyorsunuz ya helal olsun size. İyi ki varsınız, geleceğe dair bizleri umutlandırıyorsunuz. Bugüne kadar yaptıklarımızın çok daha fazlasını sizler için yapmaya devam edeceğim” dedi.

İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Efkan Muhtar da “3 yıldan beri bize destek veren sevgili Tunç Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Sevgili Başkanımız görevde olduğu süre içerisinde, pandemi döneminde evlere kapandığımızda kulüplerimize birçok destekte bulundu. Allah senden razı olsun. Tesisler olmazsa bizlerin spor yapma şansı yok. 37 sahada arkadaşlarımız çalıştı. Başkanımız çok güzel yatırımlar yaptı. Onun çok temiz bir yüreği var. Biz seni seviyoruz Başkanım. Senin yanındayız. Şimdi değil ölene kadar, sen nereye biz oraya. Bu sporcular seni seviyor. Yaptıklarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız” diye konuştu.

Tüm Amatör Spor Kulüplerimiz adına Sporun ve Sporcunun Dostu Başkanımız Sayın Tunç SOYER' e sonsuz teşekkürler...

Bu haber toplam 1334 ziyaretçi tarafından görüntülenmiştir.