HABERLER

Yayın Tarihi : 16 Ekim 2016 Pazar 16:05

İZMİR SPORUN EN'LERİ ÖDÜLLERİ VERİLDİ

İZMİR SPORUN EN'LERİ ÖDÜLLERİ VERİLDİ

İlimizde bu sene 4. Kez düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında branşlarında derecelere giren sporculara ve antrenörlerine "Sporun Enleri" ödülleri verildi.

Ege Palas Oteli'nde düzenlenen törende konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu’ da yıl boyunca  amatörlerin yeteneklerini gösterdiği ve bu bağlamda gençlerin özverili çalıştığını belirterek, "Amatör Spor Haftası ile gençlerimizin değerini bilerek Spor Okulları,İl Spor Merkezleri ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu  vasıtasıyla kendilerine müsabaka ve başarı şansı tanıyoruz. Bu sene olimpiyat senesi olmasından dolayı İzmir’de bu kapsamda azımsanmayacak bir başarı ile 13 sporcumuz olimpiyatlarda ve paralimpik olimpiyatlarda ilimizi temsil etmek üzere Rio’ya gittiler.  Sporcularımız oradan başarı ile geri döndüler.  Amatör olarak başlayan gençlerimizin ilerleyen yıllarda profesyonel olarak olimpiyatlarda daha da başarılı olacakları inancındayım. Amacımız 2020 olimpiyatlarında bu sayıyı daha da yükseltmek olmalıdır.  Başarılı olan ve bu ödüllere layık olan arkadaşlarımızın tümünü kutluyorum " diye konuştu.

 Gençlik ve Spor Bakanlığı başta olmak üzere kulüpler, aileler ve sporcuların özveriyle çalıştığını kaydeden İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kadri YATKIN "Bu başarılara herkesin büyük katkısı var. Spor yapanların yaygınlaşmasını hedefliyoruz. Her zaman size desteklerimizi sürdüreceğiz " dedi.

Konuşmaların ardından ödül törende başarılı olan sporcular ve antrenörler tek tek tebrik edilerek,  plaketler dağıtıldı

Bu haber toplam 1685 ziyaretçi tarafından görüntülenmiştir.