HABERLER

Yayın Tarihi : 16 Şubat 2017 Perşembe 12:57

BÖLGESEL TOPLANTILARIMIZA BAYRAKLI'DA DEVAM ETTİK

Federasyonumuzun 35. Yılı etkinlikleri kapsamında planladığımız Bölgesel Toplantılarımızın ikincisini 15 Şubat. 2017 tarihinde Bayraklı Belediyesi Yüzme Havuzu Toplantı Salonunda gerçekleştirdik.

  Bayraklı Belediye Başkanımız Sayın Hasan KARABAĞ' ın ev sahipliği ile yaptığımız toplantıya Bayraklı ilçesinde  bulunan 14 Amatör Spor Kulüplerimizin katılımı ile gerçekleşti.
Kulüplerimizle ilgili  bir çok genel sorunun karşılıklı bilgi alış-verişi şeklinde görüşülüp ele alındığı toplantı son derece sıcak ve samimi bir ortamda geçti ve kulüplerimize uygulamalarla ilgili her türlü öneri ve projeye açık olduğumuz ve bunları beklediğimiz ifade edildi.
  Bayraklı Belediye Başkanı adına toplantımıza katılan Sayın Meclis üyeleri Ramazan BULUT ve Fahrettin ORANDI'ya Federasyon Başkanımız Sayın Kadri YATKIN tarafından Amatör Spor Kulüplerimiz adına bir teşekkür plaketinin de takdim edildiği toplantıda katılan kulüplerimize 35. Yıl kapsamında karınca kararınca hazırladığımız hediye paketlerimiz de dağıtıldı.

  Bayraklı Belediye Başkanlığımızca Federasyonumuz ve Kulüplerimize bir akşam yemeğinin de verildiği toplantı sonrasında tüm kulüplerimizce toplantı ile ilgili memnuniyetleri ifade edildi.

İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak bu toplantının gerçekleşmesine katkı veren başta Bayraklı Belediye Başkanımız Sayın Hasan KARABAĞ' a ,Meclis üyeleri Fahrettin ORANDI,  Ramazan BULUT ve tüm personele ve toplantıya katılım gösteren tüm Kulüplerimize yürekten teşekkür ediyoruz.
 
Saygılarımızla

Bu haber toplam 1802 ziyaretçi tarafından görüntülenmiştir.