HABERLER

Yayın Tarihi : 7 Nisan 2018 Cumartesi 10:24

İZMİR U12 CUP AÇILIŞ TÖRENİ




ALTINORDU’muzun düzenlediği 5. U12 İzmir Cup’a katılan Gençlik ve Spor Bakın Osman Aşkın Bak ile efsane oyuncu Alex de Souza, uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek bir maçın kahramanları oldu. Bakan Bak ve Alex, açılıştan hemen sonra organize edilen gösteri maçında, U12 İzmir Cup’a katılan 56 takımın kaptanına karşı oynadı. 
 
Üzerlerindeki Altınordu formaları ile sahaya çıkan Bakan Bak ve Alex, hakemin düdüğü ile birlikte  ilk atağı gerçekleştirdi. Bakan Bak’ın pasını iyi değerlendiren Alex, topu formasının altında saklayıp 56 kişilik savunmanın arkasına sızıp vuruşunu yaptı, ancak kaleci gole izin vermedi. Çocukların atağını Bakan Bak çizgiden çıkarırken, derinlemesine pasında topla buluşan Alex’in vuruşunda savunma bir kez daha gole izin vermedi. Ancak çocuklar üçüncü atakta gole buldu ve maç 1-0 sona erdi.
 
BİRBİRİNDEN ÜNLÜ İSİMLER
Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın ,İzmir ASKF Başkanı Kadri Yatkın, ASKF Yönetim kurulu üyeleri Musatafa Sevgilioğlu ve Aytaç Kaygil,  Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu , İzmir GHSİM Nüammer Uslu ile bir çok ismin izlediği 5. U12 İzmir Cup’ın başlama vuruşunu Bakan Bak, Alex, Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Altınordu U12 takımı oyuncusu Onuralp Çevikkan ile maskot Atakan hep birlikte yaptı. Bakan Bak, Alex ve Özkan açılışta da topla keyifli bir gösteri yaptı.
 
ALEX: KEŞKE 12 YAŞINDA OLSAYDIM
Petrol Ofisi ile Altınordu'nun "yol arkadaşlığı" projesi kapsamında İzmir'e gelen Alex de Souza açılışta yaptığı konuşmada, turnuvanın çok güzel olduğunu söyleyerek, "Altınordu, çocuklara müthiş imkanlar sağlıyor. U12 İzmir Cup, bunlardan sadece biri. İki gündür İzmir’deyim. Burada gördüklerimden sonra tek bir şey söyleyebilirim; keşke 12 yaşında olup sahaya çıkabilsem” dedi.
 
BAKAN BAK: BİZİM DÜNYA KUPAMIZ U12 İZMİR CUP
Bakan Bak, Haziran ayında Rusya’da Dünya Kupası’nın düzenleneceğini hatırlatarak, "Bizim de Dünya Kupamız U12 İzmir Cup’tır. Muhteşem bir organizasyonda çocuklarla birlikte olmak, onlarla beraber futbolun coşkusunu yaşamak müthiş bir duygu. Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan’a, çocuklar adanı teşekkür ederim” diye konuştu.
Başkan Seyit Mehmet Özkan ise çok kısa süreli konuşmasında Altınordu’nun sloganı olan “İyi Birey, İyi Vatandaş, İyi Futbolcu’yu çocuklara İngilizce olarak her bir ağızdan söyledi.

Bu haber toplam 2467 ziyaretçi tarafından görüntülenmiştir.