HABERLER

Yayın Tarihi : 10 Kasım 2018 Cumartesi 10:51

DERNEKLER YÖNETMELİĞİNDEKİ DEĞİŞİKLİKLERLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME TOPLANTIMIZI YAPTIK

5253 Sayılı Dernekler Kanununa göre çıkartılan Dernekler Yönetmeliğinin DERBİS Üyelik işlemlerinde yapılan değişikliklerle ilgili Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte planladığımız Bilgilendirme Toplantısını 07.Kasım.2018 tarihinde Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Toplantı Salonunda gerçekleştirdik.

Futbolun dışındaki diğer branşlardaki Amatör Spor Kulüplerinde katıldığı toplantı son derece sıcak ve samimi bir ortamda geçti. 

Toplantıya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nüammer USLU, Spor Şube Müdürü Bahadır EROĞLU, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Turgay ESEN, Şef Onur YILMAZ, Federasyon Başkanımız Kadri YATKIN, Federasyon Genel Sekreteri Kadir AKBULUT, Başkan Yardımcımız ve Karabağlar Amatör Spor Kulüpler Başkanı  Ercan ERTEMÇÖZ, Genel Sekreter Yardımcımız Aytaç KAYGİL, Yönetim Kurulu Üyemiz Alaattin SESVER, Futbol İl Temsilcisi Mehmet İNCU, Taban Birliklerimizden TÜFAD Şubemiz adına Genel Sekreter Hasan ARAL, Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin ÖCAL, Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Müdürü Kenan YARAR, Futbol Saha Sağlık Görevlileri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi H. Kenan GÜLERGÜL, Atatürk Stadı Kompleksi Tesis Müdürü Özgür KAPLAN, İlçe Amatör Kulüpler Derneklerimizden Bornova Başkanımız Murat KESER, Karşıyaka Başkanımız Nevzat ALTINKALP, Çiğli Başkanımız Osman OFLATÇI, Konak Başkanımız A. Naci YILDIZ , Amatör Spor Kulüplerimizin Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri katılım gösterdiler. 

İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürümüz Turgay ESEN ve Şef Onur Yılmaz'ın sunumu ile yapılan toplantıda Dernekler Mevzuatı ile ilgili Genel Hususlar " DEFTER TUTULMASI, KARAR ALINMASI, GELİR VE GİDER UYGULAMALARI,ALINDI BELGESİ VE GİDER MAKBUZU KULLANIMI, BEYANNAME, ÜYE KAYDI VE EVRAK KAYIT İŞLEMLERİ" ile toplantının ana gündemi olan DERBİS Üyelik Güncelleme konuları detaylı bir şekilde ele alındı. Karşılıklı soru cevap şeklinde geçen toplantı kulüplerimizce olumlu karşılandı.

Toplantı sonunda sunumla ilgili katkı veren İl Sivil Toplumla İlşkiler Müdürümüz Sayın Turgay ESEN' e Kulüplerimiz adına Federasyon Başkanımız Kadri YATKIN ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Nüammer USLU tarafından bir teşekkür plaketi verildi. 

İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak Bilgilendirme Toplantımıza katkı veren Başta İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürümüz Turgay ESEN, Şef Onur YILMAZ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Nüammer USLU, Şube Müdürü Bahadır EROĞLU, Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneğinden Sayın Kenan YARAR ve tüm katılımcılarımıza yürekten teşekkür ediyoru

Bu haber toplam 1668 ziyaretçi tarafından görüntülenmiştir.